logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Dordrecht // GPS tocht Dordrecht
Groepsuitje Dordrecht

GPS tocht Dordrecht

GPS tocht voor een all-in prijs

Een GPS Tocht door Dordrecht is niet alleen gewoon een stukje lopen met een GPS apparaat. Tijdens de route komt u met uw team langs verschillende satelliet punten. Bij deze punten wordt u getest op uw denkvermogen door uiteenlopende vragen en verschillende opdrachten.

Absoluut géén topsport, maar een hele mooie route door historisch Dordrecht. Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief! Natuurlijk in combinatie met heerlijk eten en drinken.

Klik hier voor meer informatie over de GPS Menutocht in Dordrecht.


Wie is het Zwijntje Dordrecht

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door het centrum van Dordrecht waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Dordrecht

GPS menutocht

Gedurende een GPS tocht nemen jullie het tegen elkaar op met behulp van een GPS en een digitale camera. Het is de bedoeling dat jullie tijdens de GPS puzzeltocht diverse verrassende opdrachten oplossen in het centrum. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Dordrecht

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Dordrecht is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende de tocht wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Dordrecht

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Dordrecht en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Dordrecht zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer

Een personeelsuitje in Dordrecht? Voor Uitjes en Eten is dit geen probleem. Wij verzorgen graag de gehele dag voor u. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteit tot catering, wij regelen het allemaal voor u.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Dordrecht bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, groepsuitjes in Volendam, of afdelingsuitje in Breda.

Bedrijfsuitjes Dordrecht

Personeelsuitje Dordrecht

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Dordrecht? Zoek niet langer want bij Uitjes en Eten bent u aan het goede adres. Wij verzorgen de hele dag voor u en uw personeel. Dit betekend een ontspannen en gezellig uitje waarbij wij alles regelen van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering.

Groepsuitje Dordrecht

Dordrecht heeft een prachtige geschiedenis en heeft daarom veel verschillende monumenten. Dit maakt dat Dordrecht uitermate geschikte stad voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Dordrecht

Opzoek naar een leuk programma in Dordrecht? Uitjes en Eten is uw specialist. Gedurende een puzzeltocht door het centrum van Dordrecht ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Utrecht zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Dordrecht

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Dordrecht te ontdekken met een GPS. Dit kan met de StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze GPS uitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Dordrecht

Uitjes en Eten helpt u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf. Communicatie, samenwerking en vooral plezier zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Dordrecht.