logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Dordrecht // Groepsuitjes
Groepsuitje Dordrecht

Groepsuitje Dordrecht

Groepsuitje voor een all-in prijs

Op zoek naar en leuk groepsuitje? Uitjes en Eten regelt het voor u. In de Dordrechtse stad is nog veel van de eeuwenoude cultuur van het oorspronkelijke Thuredrith terug te vinden. Dit is terug te zien in de verschillende pleinen, straatjes en natuurlijk de rivieren die samen een historische tint aan de stad geven.

Dordrecht heeft heel veel te bieden en is daarom een ideale locatie voor een groepsuitje. Een groepsuitje, familie uitje of een vriendenuitje, alles kan bij Uitjes en Eten.

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is uw specialist in het organiseren van groepsuitjes door heel Nederland. Wilt u een uitje op het strand, in de stad of in het bos? Het is allemaal geen probleem, Uitjes en Eten regelt het voor u! Naast de activiteiten tijdens uw groepsuitje regelen wij ook de catering. Hierdoor hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u heerlijk genieten.

Bent u al nieuwsgierig geworden of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een aantal groepsuitjes die wij aanbieden in Dordrecht. Voor meer Dordrechtse groepsuitjes klikt u hier.

het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend groepsuitje in Dordrecht. Weerwolven Dinerspel is een spannend dinerspel dat in teamverband is. Tegelijkertijd is het een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier. Wie zal er met de Weerwolven trofee naar huis gaan?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto tocht met eten en drinken door Dordrecht. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Een onbezorgde dag en tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. De winnaar krijgt de felbegeerde Bikken en Klikken trofee mee naar huis!

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Een uitdagende stepontdekkingstocht door Breda

Steps in the city

Steps in the city is een ontdekkingstocht waarbij je op de step de stad Dordrecht ontdek. Het blijft echter niet bij alleen maar steppen. Ieder team ontvangt namelijk een plattegrond en een camera om de uitdagende doe- en denkactiviteiten uit te voeren. Daarnaast zullen jullie langs diverse restaurants gaan waar u kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat? Een heel geheimzinnig groepsuitje. Niemand weet wie de rat is. De rat moet zo listig en sluw mogelijk zijn om het zijn team zo lastig mogelijk te maken. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het hilarisch en uniek groepsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Escape in the City Dordrecht

Escape in the City

Escape in the City is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Dordrecht. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden omdat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het bedrijfsuitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Dordrecht heeft heel veel te bieden en is daarom ook een uitstekende locatie voor een groepsuitje. Een groepsuitje als vrijgezellenfeest, familiedag, vriendenuitje of bedrijfsuitje. In Dordrecht is dit allemaal mogelijk. Laat u verrassen en kijk uw ogen uit in de vele hofjes en niet te vergeten de verscheidene bezienswaardige kerken al dan niet met torens.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Dordrecht bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, groepsuitjes in Volendam, of afdelingsuitje in Breda.

Bedrijfsuitjes Dordrecht

Personeelsuitje Dordrecht

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Dordrecht? Zoek niet langer want bij Uitjes en Eten bent u aan het goede adres. Wij verzorgen de hele dag voor u en uw personeel. Dit betekend een ontspannen en gezellig uitje waarbij wij alles regelen van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering.

Groepsuitje Dordrecht

Dordrecht heeft een prachtige geschiedenis en heeft daarom veel verschillende monumenten. Dit maakt dat Dordrecht uitermate geschikte stad voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Dordrecht

Opzoek naar een leuk programma in Dordrecht? Uitjes en Eten is uw specialist. Gedurende een puzzeltocht door het centrum van Dordrecht ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Utrecht zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Dordrecht

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Dordrecht te ontdekken met een GPS. Dit kan met de StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze GPS uitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Dordrecht

Uitjes en Eten helpt u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf. Communicatie, samenwerking en vooral plezier zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Dordrecht.