logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Dordrecht // Personeelsuitje Dordrecht
Groepsuitje Dordrecht

Personeelsuitje Dordrecht

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Personeelsuitjes in Dordrecht? De noordelijk gelegen stad, Dordrecht, biedt vele mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Uitjes en Eten verzorgt graag een verrassende, gezellige en onvergetelijke personeelsdag voor u in Dordrecht.

Uitjes en Eten kan u vele mogelijkheden aanbieden voor een personeelsuitje in Dordrecht. Uiteraard wordt de catering ook voor u geregeld. Een personeelsuitje is natuurlijk niet compleet zonder heerlijk eten en drinken! Onze enthousiaste begeleiders zullen ervoor zorgen dat uw personeelsuitje naar uw wensen verloopt.

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele personeelsuitjes in Dordrecht. Voor meer personeelsuitjes in Dordrecht, klik hier.

Crazy 88 in Dordrecht

Crazy 88

Crazy 88 is een hilarisch spel waarbij jullie door middel van grappige en originele filmopdrachten de stad Dordrecht ontdekken. Alle filmopdrachten leiden u langs de beste en mooiste plekken van de stad. Naast deze opdrachten wordt er natuurlijk heerlijk eten en drinken door ons verzorgd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto tocht met eten en drinken door Dordrecht. Tijdens dit personeelsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Een onbezorgde dag en tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. De winnaar krijgt de felbegeerde Bikken en Klikken trofee mee naar huis!

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, een programma dat gebaseerd is op het bekende spel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verken je de stad en probeer je de straten compleet te maken. Wie is het slimst, en wie kan het beste onderhandelen? Uiteindelijk wordt het duidelijk welk team er met de felbegeerde Levend Monopoly Trofee aan de haal gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat? Een heel geheimzinnig personeelsuitje waarbij niemand weet wie de rat is. De rat moet zo listig en sluw mogelijk zijn om het zijn team zo lastig mogelijk te maken. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend personeelsuitje in Dordrecht. Weerwolven Dinerspel is een spannend dinerspel dat in teamverband is. tegelijkertijd is het een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier. Wie zal er met de Weerwolven trofee naar huis gaan?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het hilarisch en uniek personeelsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Escape in the City Dordrecht

Escape in the City

Escape in the City is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Dordrecht. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden omdat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het bedrijfsuitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Een personeelsuitje in Dordrecht? Voor Uitjes en Eten is dit geen probleem. Wij verzorgen graag de gehele dag voor u. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteit tot catering, wij regelen het allemaal voor u.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Dordrecht bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, groepsuitjes in Volendam, of afdelingsuitje in Breda.

Bedrijfsuitjes Dordrecht

Personeelsuitje Dordrecht

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Dordrecht? Zoek niet langer want bij Uitjes en Eten bent u aan het goede adres. Wij verzorgen de hele dag voor u en uw personeel. Dit betekend een ontspannen en gezellig uitje waarbij wij alles regelen van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering.

Groepsuitje Dordrecht

Dordrecht heeft een prachtige geschiedenis en heeft daarom veel verschillende monumenten. Dit maakt dat Dordrecht uitermate geschikte stad voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Dordrecht

Opzoek naar een leuk programma in Dordrecht? Uitjes en Eten is uw specialist. Gedurende een puzzeltocht door het centrum van Dordrecht ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Utrecht zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Dordrecht

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Dordrecht te ontdekken met een GPS. Dit kan met de StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze GPS uitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Dordrecht

Uitjes en Eten helpt u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf. Communicatie, samenwerking en vooral plezier zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Dordrecht.