logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Dordrecht // Puzzeltocht Dordrecht
Groepsuitje Dordrecht

Puzzeltocht Dordrecht

Puzzeltocht voor een all-in prijs

Op zoek naar een leuke en gezellige puzzeltocht of speurtocht? Dordrecht is een oude en historische stad daterend uit het jaar 1120 en ontstaan aan de rivier de Thure. Een uitermate geschikte stad voor een puzzeltocht, dat is Dordrecht zeker!

Uitjes en Eten biedt u deze originele en unieke puzzeltochten aan, altijd in combinatie met lekker eten en drinken. Tijdens de puzzeltochten komt u op de mooiste en meest geschiedenisrijke plekjes van Dordrecht. Een puzzeltocht ouderwets? Bij Uitjes en Eten zeker niet.

Enkele puzzeltochten van Uitjes en Eten; Fotopuzzeltocht Dordrecht, Wie is de Rat, StadsGamen en GPS Menutocht.Wie is het Zwijntje Dordrecht

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door het centrum van Dordrecht waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, een programma dat gebaseerd is op het bekende spel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verken je de stad en probeer je de straten compleet te maken. Wie is het slimst, en wie kan het beste onderhandelen? Uiteindelijk wordt het duidelijk welk team er met de felbegeerde Levend Monopoly Trofee aan de haal gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een fotopuzzeltocht in combinatie met heerlijk eten en drinken in het gezellige hart van Dordrecht. Gedurende deze puzzeltocht zullen de verschillende teams diverse klikopdrachten oplossen met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er lekker gegeten en gedronken in verschillende restaurants. Welk team wint de Bikken en Klikken Trofee?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat? Een heel geheimzinnig Puzzeltocht waarbij niemand weet wie de Rat is. De rat moet zo listig en sluw mogelijk zijn om het zijn team zo lastig mogelijk te maken. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Dordrecht

GPS tocht / Puzzeltocht

Gedurende een GPS tocht nemen de diverse teams het tegen elkaar op met behulp van een GPS en digitale camera. Tijdens de GPS puzzeltocht zult u diverse verrassende opdrachten op moeten lossen in Dordrecht. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Escape in the City Dordrecht

Escape in the City

Escape in the City is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Dordrecht. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden omdat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het bedrijfsuitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Dordrecht

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Dordrecht. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Voor ieder wat wils is er iets te beleven in Dordrecht. Vele toeristen brengen dan ook graag een bezoekje aan deze stad die zijn bestaan zelfs te danken heeft aan een overstromingsramp. In de 12e eeuw is hierdoor het prachtige Nationaal Park de Biesbosch ontstaan wat voor puur genieten zorgt.

De Rivierkade bij de Groothoofdspoort, de Grote Kerk, de Binnenhavens, het Scheffersplein, de vele Rijksmonumenten en de oude koopmanshuizen vormen samen de perfecte ingredienten voor uw puzzeltocht door Dordrecht. Uitjes en Eten helpt u hier graag bij. Er zijn verschillende bedrijfsuitjes mogelijk waarbij de ouderwetse puzzeltocht in een geheel nieuw jasje is gestoken. Een puzzeltocht te voet, per step of met een gigantisch bal? Het is allemaal mogelijk in Dordrecht. Tijdens deze tocht zult u de mooiste plekjes van Dordrecht beleven.

Bedrijfsuitjes Dordrecht

Personeelsuitje Dordrecht

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Dordrecht? Zoek niet langer want bij Uitjes en Eten bent u aan het goede adres. Wij verzorgen de hele dag voor u en uw personeel. Dit betekend een ontspannen en gezellig uitje waarbij wij alles regelen van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering.

Groepsuitje Dordrecht

Dordrecht heeft een prachtige geschiedenis en heeft daarom veel verschillende monumenten. Dit maakt dat Dordrecht uitermate geschikte stad voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Dordrecht

Opzoek naar een leuk programma in Dordrecht? Uitjes en Eten is uw specialist. Gedurende een puzzeltocht door het centrum van Dordrecht ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Utrecht zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Dordrecht

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Dordrecht te ontdekken met een GPS. Dit kan met de StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze GPS uitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Dordrecht

Uitjes en Eten helpt u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf. Communicatie, samenwerking en vooral plezier zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Dordrecht.